Тити: Облаците над Левски не са толкова черни, Павел Колев да спре да върши глупости

Наставникът на Левски Лукойл Константин Папазов коментира ситуацията в Левски и бъдещето пред клуба от студиото на Sportal.bg. Той бе гост в днешното предаване “Гостът на Sportal.bg”.

"Ако някой може да говори как да оцелее един отбор - това съм аз. Искам да кажа на г-н Павел Колев, който ми беше приятел, а сега е познат - да спре да върши глупости. Не исках да вярвам, както никой не вярваше, но се случи. Аз бях наясно и знаех, че ще се случи".
12 Гостът на Sportal.bg с Тити Папазов
"Не са толкова черни облаците над г-н Божков. Още по-малко черни са облаците над Левски. Единственото, което може да се направи, е играчите и техническото ръководство да бъдат оставени да правят това, което знаят най-добре. На този етап управлението на Кирил Домусчиев рязко изпреварва управлението в Левски и ЦСКА. Аз съм работил в отбор без нито една стотинка, но мога да извадя аргументи, с които да мотивирам отбора".
"Павел Колев иска да спаси себе си. Ако е достоен, нека излезе да каже, че се отказва от неговата огромна заплата, за да помогне на тима. Сигурен съм, че Павел Колев е достоен. Много е различно да бъдеш водач на Левски и да работиш в БФС. В Левски се иска друга самоличност. Медиите преекспонират какво може да се случи с Левски. Реално няма забавяне на нито една стотинка. Има специалист, който води отбора. Изиграха се силни контроли".

"Интернет е влязъл 24 часа в нашия живот. Клюкарска нация сме и всеки знае всичко. Джиджи Бекали от затвора в Румъния стана шампион. Г-н Божков е голяма фигура за бизнеса в България. Защо сте сигурни какво ще бъде неговото поведение. Прави му чест на Павел Колев, че ще остане в Левски дори в най-тежката ситуация. Единственият, който има право да говори с момчетата, е Петър Хубчев. Той може да извади много повече дивиденти. Хубчев е доста земен човек и научен на дисциплина в Германия. Оставете го да си свърши работата. Павел Колев все още няма този авторитет".

12 Гостът на Sportal.bg с Тити Папазов

"Баскетболният ми Левски съществуваше с хонорара, който бях спечелил в Биг Брадър. Волейболистите останаха и ми дадоха надеждата. Левски има нещо, което никой не може да му вземе. Голямата любов на феновете. Нека на 15 февруари да покажем какво можем. Ние нямаме пари, имаме любов. Като напълним двата сектора до последното място, хората ще видят какво е Левски. Играчите също ще видят какво е Левски".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти