Цел №1 на Левски е ЦСКА-София, треньор на “сините”: Нямаме проблеми, най-важното е, че сме тук (видео)

Помощник-треньорът на Левски Левон Апкарян застана пред медиите след днешната победа на сините с 2:1 над австрийския гранд Рапид (Виена). Той обяви, че цел №1 е тимът да е във върхова форма за шампионатния сблъсък срещу ЦСКА-София и обяви, че иска състезателите да демонстрират дух и себераздаване. “Който няма дух - отпада”, категоричен е Апкарян.

Помощникът на Хубчев каза няколко думи и за проблемите на собствениците, които са обвинени от прокуратурата в неплащане на данъци, организиране на престъпна група и още няколко неща. Апкарян обяви, че към момента тези неща не се отразяват на отбора.

“В тези мачове резултатът не е най-важен. Работим и преценяваме да направим нещата по-добри. Не сме определили кой е титуляр и кой - резерва. Опитваме кой на коя позиция ще е най-добре. Но най-важното е, че всички се влагат на максимум и изпълняват това, което се изисква от тях.

Най-важното е в първия мач да сме на 100%. Това ни е целта. Имаме още време да работим - преценяваме, гледаме, анализираме.

Победите носят самочувствие, но въобще не се заблуждаваме. Наясно сме къде, как и какво се случва. За нас е най-важното, че сме в Левски. Тук всеки ден трябва да си на 100% и ние върху това обръщаме внимание.

Не сме забелязали напрежение върху футболистите. Може да го има в главите това което се случва в клуба, нормално е, но ние сме казали, че сме в Левски и това е име, което задължава. На този етап нямаме проблеми, това искам да кажа”, коментира Апкарян.

“Търсим футболистите да имат дух. Ако няма дух и себераздаване, тези хора отпадат от първите 11. Всички са здрави. Комплимент за футболистите, които се влагат на 100% в работата”, завърши Апкарян.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти