Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Сърбия (U16) 1:2 (ПОЧИВКА)

Албентоса измества Пинто като втори капитан на ЦСКА-София

Албентоса измества Пинто като втори капитан на ЦСКА-София

Защитникът Раул Албентоса ще бъде втори капитан на ЦСКА-София, когато отсъства титулярът Петър Занев, твърди "Меридиан Мач". Испанецът ще измести Рубен Пинто, който се ползваше с тази чест до момента. Халфът бе смятан за лидер на немалката група от португалци и бразилци в отбора, но Албентоса само за някоко месеца успя да спечели по-голямо уважение сред съотборниците си.
Освен това Пинто все още не е подписал нов договор, а настоящият му изтича през лятото. При скорошното му напускане е твърде вероятно португалецът да бъде резерва през пролетта. Неговият евентуален трансфер в Нюрнберг пропадна, след като Пинто изигра слабо полувреме в контролата с баварците. Той не игра срещу Шонан Белмаре, а в проверката с южнокорейския Чонбук влезе от пейката.

Междувременно Албентоса благодари и на испанската фирма "Ас Пунтадас", която изготви специално за ЦСКА-София капитански ленти с емблемата на клуба.

Вчера "червените" получиха почивка и се възползваха от нея, пътувайки до Гибралтар. Играчите на Милош Крушчич стигнаха до най-южната точка на Пиринейския полуостров, където се снимаха с прословутите маймуни. най-активен бе най-новото попълнение Стефано Белтраме, който публикува в социалните мрежи и видео, на което животното седи безгрижно на рамото му. Това не е първото посещение на тима ма ЦСКА-София в Гибралтар, където маймуните живеят свободно и се закачат с всички.

Днес отборът излиза за проверката си срещу Виктория (Пилзен). Утре пък предстои мач с друг чешки тим - Яблонец, а в неделя "червените" се завръщат в София.

"Меридиан Мач"

Още от БГ Футбол

Виж всички