Сусо на сбогуване: Най-много ще ми липсва червено-черната фланелка

Сусо на сбогуване: Най-много ще ми липсва червено-черната фланелка

Новото попълнение на Севиля Сусо използва Инстаграм, за да отправи видеообръщение към бившия си отбор Милан. В него той благодари на клуба и подчерта колко много ще му липсва всичко, свързано с “росонерите”.

“Това беше много трудна нощ, последната ми в Милан. Малко съм объркан. Никога не съм бил разговорлив, но винаги съм обичал както града, така и клуба. Винаги съм давал всичко за цветовете на Милан. Тръгвам си тихо, както и пристигнах преди години. Никога не съм правил изявления и обещания, нито съм преувеличавал. Просто се опитвах да браня фланелката на Милан. Понякога успявах, друг път - не. Винаги обаче съм правил всичко с честност, привързаност и отдаденост. С вас се превърнах в мъж. Благодарение на вас ме извикаха в националния отбор. Станах баща извън терена и ще ми липсват разходките из Дуомо, също както и Милан, хората, работещи там, съотборниците ми, приятелите ми, треньорите и феновете.
Едно нещо обаче ще ми липсва най-много - червено-черната фланелка, която е невероятна. Винаги съм я уважавал и обичал. Постоянно изисквах най-доброто от себе си и си тръгвам без съжаления. Главата ми е високо вдигната. Работата ми тук е свършена. Моят ред вече мина, но никога няма да го забравя. Пристигнах в Милан в трудност, като винаги съм бил на разположение, за да защитавам клуба на терена. Преминахме през няколко странни години с различни собственици и треньори и ето ме сега тук. Нямате си представа какво изпитвам в момента. Не съм бил и няма и да бъда добър в изразяването на емоции. Но, повярвайте ми, ще ми липсвате.

Благодаря, Милан. Винаги ще бъда твой фен.

С любов, Сусо”, сподели испанецът във видеото.

Още от Футбол свят

Виж всички