Тодор Алексиев: Спечелихме Купата и за сега изпълняваме плана си да спечелим всичко каквото можем (видео)

Атанас Петров: Ще направим всичко възможно за требъл (видео)
Атанас Петров: Ще направим всичко възможно за требъл (видео)

Капитанът на новия-стар носител на Купата на България Хебър (Пазарджик) Тодор Алексиев заяви след победата над Нефтохимик с 3:0 на финала на турнира в Бургас, че са дали всичко от себе си, победили са, спечелили са Купата и за сега изпълняват плана, който са си поставили - да спечелят всичко каквото могат.
Хебър удари Нефтохимик насред Бургас и защити Купата на България (видео + галерия)
"Стигнахме трудно до трофея. С изключение на първия гейм, всичко вървеше точка за точка. В края успяхме да изпъкнем. Издържахме на техния сервис и нещата станаха доста по-лесни. След първия гейм те спряха да бият силен начален удар. Бяхме по-спокойни и успяхме. Нямаше значение колко гейма ще продължи мачът. Готвим се за тежък втори полусезон и за тежък плейоф", сподели Алексиев.

"Имахме доста премеждия, за да стигнем до тук, но успяхме. Дадохме всичко от себе си, победихме, спечелихме Купата и за сега изпълняваме плана, който сме си поставили - да спечелим всичко каквото можем. Ще видим накрая дали можем да свалим Нефтохимик от шампионата. Не мога да отговоря на този въпрос сега. Това беше само един мач, а ако ги срещнем евентуално на финала, ще бъде дълга серия. Ще говорим тогава за това", каза още капитанът на Хебър.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти