Атанас Петров: Ще направим всичко възможно за требъл (видео)

Хебър удари Нефтохимик насред Бургас и защити Купата на България (видео + галерия)
Хебър удари Нефтохимик насред Бургас и защити Купата на България (видео + галерия)

Хебър спечели Купата на България по волейбол при мъжете за втора поредна година. Тази вечер в зала "Младост" в Бургас тимът от Пазарджик победи с 3:0 Нефтохимик.

"Играхме много разумно. Използвахме техните слаби страни. Получи ни се в много голям процент това, което желаехме. До края на мача следвахме това, което говорихме преди него", каза треньорът на Хебър Атанас Петров след мача.
44 Финал за Купата на България: Нефтохимик - Хебър 0:3
"Не мисля, че изпълнявахме по-силен сервис. Напротив. Имахме два-три флота, с които не ги затруднявахме и те отиграваха много бързо. Това беше слабото ни звено в голяма част от мача. Момчетата играха с много голямо самочувствие. Те знаят как да играят тези мачове, кога да дадат максимума от себе си.Мачът за първенството с Нефтохимик беше малко по-различен, нямаше тръпката и условието, че на всяка цена трябва да се победи. Опит, добри качества, умения, колективен отбор, себераздаване, всичко това ни помогна", добави той.  "Нищо общо няма турнирът за Купата с първенството. В шампионата има много мачове, които трябва да се изиграят разумно, много е рано. Нещо, което ни различава от другите отбори, са едни хора, които са пропътували 300 км, дошли са тук, дерат се цял мач. Чувството е все едно играем вкъщи. Същото беше и в Пазарджик миналата година. Пред такава обстановка и фенове човек дава повече от това, което може", завърши Наско Петров.
Георги Братоев: Безкрайно сме доволни! Аз играх слабо, но бихме (видео)
Георги Братоев: Безкрайно сме доволни! Аз играх слабо, но бихме (видео)

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти