Ангел Петричев: Впечатлен съм от работата на Павел Върба

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев е с отлични първи впечатление от новия треньор на отбора Павел Върба. Според него обаче е прекалено рано да се дават оценки.

“Не съм разговарял с футболистите, но лично аз съм впечатлен от Павел Върба - и като отношение към работата, и като контакт и като комуникация - абсолютно всичко. Но прекалено рано е. Нека не започваме типично по български с оценките. Човекът има достатъчно време пред себе си, за да разгърне своя потенциал, така че се надявам неговата работа да даде резултати в шампионата”, заяви Петричев на летище “София” при заминаването на тима за лагера в Турция.

“Павел Върба е човек с много сериозен опит и още в първия разговор това нещо се разбира. Така че аз лично имам много сериозни надежди той да успее. Аз вярвам в това. Стискаме му палци. Надявам се това, което сме му задали като цели, да го постигне”, добави изпълнителният директор на Лудогорец.

По отношение на бъдещите трансфери Петричев коментира: “Доста футболисти ще бъдат спрягани за Лудогорец, но не вярвайте на всичко. Когато има нещо официално, ще го обявим. Продажбата на играч може да стане светкавично, а по отношение на входящите трансфери - работим по това, което имаме предвид."

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти