Ивендър Холифийлд навлиза в страхотна форма (видео)

Ивендър Холифийлд навлиза в страхотна форма (видео)

Ивендър Холифийлд демонстрира, че навлиза в спортна форма. 189-сантиметровият боксьор сподели в социалните мрежи, че тежи 215 паунда (97.5 кг.). В спортната си кариера неговото тегло беше около 100 кг., което значи, че в това отношение е успял да се върне спрямо активния си период. Нещо повече. Преглед на първия двубой между него и Майк Тайсън, провел се през 1996 г., показва, че теглото на Холифилд е било 215 паунда.

„В момента съм 215 паунда и това е моето бойно тегло. Просто трябва да се съсредоточа върху скоростта, тайминга и издръжливостта“, сподели Холифилд в профила си в Instagram.

Ивендър Холифийлд е една от най-големите легенди на професионалния бокс. Наскоро единственият боксьор в историята на тежка категория, който става четирикратен световен шампион обяви своето завръщане на ринга. Само той, до момента, е ставал абсолютен световен шампион едновременно в полутежка и тежка категории.
Преди няколко дни Майк Тайсън обяви своето завръщане на ринга, за да участва в демонстративен двубой. Малко по-късно стана ясно, че Тайсън ще спори с Шанън Бригс на ринга, а дали няма да видим и трети сблъсък между „Динозавъра“ и Холифийлд, предстои да разберем!
boec.bg
Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички