Кокала: Любовта води всички в Левски

Кокала: Любовта води всички в Левски

Легендата на Левски Емил Велев коментира ситуацията в клуба. Ето какво каза Кокала в ефира на "БНТ":

"Любовта води всички в Левски. Това е най-силното нещо. Този вековен отбор не заслужава случващото се с него. Разни борби отстрани и т.н. Отборът заслужава обединение, уважение и любов. Бих посъветвал Сираков да се обгради с хора, на които има доверие. Тези, които са минали през клуба - юноши, треньори, с които мисли, че ще върши работа".

"Не мисля, че ще е лошо, ако той е начело на институция, каквато е Левски. Сладките ми моменти са много. Повече са от лошите. Спомням си 83/84, когато взехме трите трофея. Еуфорията беше огромна. След това и през 88-а година победихме Ботев (Вр) с мой гол. А след това станахме шампиони".

"Когато ни изгониха от футбола 84/85 година. От Левски 5 човека, от ЦСКА звездата Стоичков също бе отпратен. Той прохождаше във футбола едва. Не беше честно, но това бяха моментите. Ако зависи от мен и ако е предложено, лично аз бих приел предложение от ЦСКА. Но не знам как би могло да стане. Не бих отказал помощ от никого. Дано феновете милеят за отбора и никога не го изоставят", каза Кокала.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички