Гледай на живо

Евро 2024: Дания - Англия

Хабиб Нурмагомедов: COVID-19 е реалност - 500 души се заразиха наведнъж в моето село

Хабиб Нурмагомедов: COVID-19 е реалност - 500 души се заразиха наведнъж в моето село

В последните седмици в цял свят заразените от COVID-19 не спират да се увеличават. По медиите постоянно ни говорят да си стоим у дома, за да се спасим. Наистина психозата е огромна и това накара доста хора да се съмняват, че той е реален и виждат голяма конспирация зад всичко. Доста починали имаше в следствие на този вирус, а бащата на Хабиб Нурмагомедов, Абдулманап също е сред заразените.

View this post on Instagram

Хабиб Нурмагомедов ответил в комментариях подписчику, который не верит в существование коронавируса. «У меня в селе разом пневмонией более 500 человек заболели, 11 умерло, и ещё десятки людей в больнице с моего одного села, в соседнем селе за ночь 14 человек умерло, не успевали хоронить, извини что не такой умный как ты.» - написал Хабиб. Ставьте лайки Подписывайтесь на нас @knabib.nurmagome.dov и мы будем по чаще выкладывать новые видосы @knabib.nurmagome.dov #орёл#khabib#khabibnurmagomedov#nurmagomedov#khabibtime#teamkhabib#хабибнурмагомедов#хабиб#нурмагомедов#islammakhachev#zabitmagomedsharipov#zubairatukhugov#файтнайтс#хабибчемпион#fightnights#abudabi#orel#забитмагомедшарипов#theeagle#khabibchamp#смешанныеединоборства#победатолькоотвсевышнего#зубайратухугов#khabib_nurmagomedov#исламмахачев#habibnurmagomedov#орел#eaglesmma#хабибтайм#savezuba

A post shared by Khabib_nurmagomedov (@khabib.nurmagome.dov) on May 21, 2020 at 4:28am PDT

В момента той се намира в болница в Москва, където е в изкуствена кома и се бори за живота си. "The Eagle" сподели във видео, че е загубил роднини, които са станали жертва на вируса. Критиките към него започнаха да валят от хора, които не вярват, че има COVID-19, а шампиона реши да им отговори със следния коментар:

"В моето село повече от 500 души се разболяха от пневмония наведнъж. От тези 11 души починаха и много бяха в болницата. В съседното село за една вечер починаха 14 души и нямаше достатъчно време, за да ги погребем. Извинявам се, но аз не съм умен като вас."

mma.bg
Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички