Гледай на живо

Евро 2024: Шотландия - Швейцария 1:1

Вилиан: Повечето играчи не се чувстват комфортно да играят

Вилиан: Повечето играчи не се чувстват комфортно да играят

Халфът на Челси Вилиан коментира, че повечето играчи във Висшата лига не се чувстват комфортно да играят на този етап. Английското първенство бе спряно през март, но на Острова се надяват да подновят шампионата през юни, въпреки че в страната има над 200 хиляди заразени.

"Много играчи, повечето, бих казал, че се чувстват некомфортно от идеята да се завърнат на терена сега, заяви бразилецът. - Ние наистина искаме да се върнем на терена, липсва ни да играем и да правим това, което обичаме. Трябва обаче да е безопасно за нас да го направим. Здравето ни е на първо място."

"В нашия отбор говорихме много по интернет, имахме общи разговори. Лампард ни прати информация за това какво иска да направи Висшата лига. Все още не знаем как ще се развият нещата занапред. Надяваме се, че в следващите няколко дни ще има нова среща и ще ни информират какви са следващите стъпки", допълни Вилиан.
Лампард защити Дийни и другите играчи на неговото мнение
Лампард защити Дийни и другите играчи на неговото мнение

Бразилецът е един от многото футболисти в Англия, които изразиха притеснения от идеите за възобновяване на шампионата на 12 юни. Подобно мнение споделиха Серхио Агуеро, Трой Дийни и Дани Роуз.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички