Феновете на Локо (Сф): Решението е безумно!

Феновете на Локо (Сф): Решението е безумно!
Привържениците на Локомотив (София) разпратиха до медиите позицията си след взетото решение сезонът във Втора лига да бъде прекратен, а моментното класиране да бъде обявено за крайно, като по този начин отборът на ЦСКА 1948 да получи директна промоция за efbet Лига.
"Локомотив (София) е клуб със славна история, дал много на българския спорт. След като клубът бе изхвърлен от „А” група, той се прероди и започна oтначало, на чисто. През последните години, Локомотив премина през множество перипетии. Червено-черната общност изстрада множество несправедливи решения на БФС. Именно такова решение, бе взето вчера, на 15.05.2020.

Изпълкомът на БФС реши да прекрати първенството на Втора лига и да обяви настоящето класиране за крайно, като остави Локомотив на четвърта позиция, с три точки зад третия Монтана, при над десет оставащи кръга. Заради това решение на изпълкома, отбора губи шансове за завръщане в Първа лига.

Решението е безумно, потъпкват се всички морални ценности на спорта за честната игра. Къде отиват всичките вложени средства и усилия на клубовете? Защо беше отнета възможността на Локомотив да се върне там, където му е мястото? Защо решението, кой да би трябвало да бъде? Защо биват защитавани интересите само на някои определени клубове?

Ситуацията е абсурдна, предвид това че имаше няколко варианта за подновяване на първенството, като най- логичният беше да се изиграят по шест мача между първите четири отбора - ЦСКА 1948, Септември, Монтана и Локо (Сф), на разменено гостуване. Локомотивската общност винаги е вярвала, че завръщането в Първа лига трябва да стане по честен и справедлив начин, именно за това изпълкомът на БФС трябва да преразгледа своето решение и да даде шанса, полагащ се на Локомотив.

Привържениците на Локомотив".

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички