Стеф Къри е основната причина за привличането на Янис Адетокумбо в Голдън Стейт

Стеф Къри е основната причина за привличането на Янис Адетокумбо в Голдън Стейт

Спекулациите около бъдещето на суперзвездата на Милуоки Бъкс Янис Адетокумбо са твърде много. Договорът на крилото изтича следващото лято, а ясните намерения на "елените" все още не са напълно известни. Поради това медиите в САЩ тръбят информацията, че Голдън Стейт Уориърс може да открадне Янис от ръцете на Милуоки. Ето какво споделя журналистът от The Athletic Антъни Слейтър:

"Ако Янис стане свободен агент следващото лято, то той ще е на 26 години. Стеф Къри, който е в приятелски взаимоотношения с него, е смятан за основната причина за това Янис да се насочи към Уориърс. Той ще бъде на 33, а Клей Томпсън, който понастоящем е в късните етапи на възстановяването си от скъсани връзки, и Дреймънд Грийн, който показва ранни признаци на физически упадък, ще бъдат на по 31 години", обяснява Слейтър.

Стеф Къри наистина се разбира с Янис, но все още не се знае дали това ще бъде достатъчна причина гръцкият феномен да напусне настоящия си клуб. Милуоки има опцията да предложи "супермаксимален" договор на Янис още това лято, какъвто е планът на генералния мениджър на клуба Джон Хорст.

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти