Обрат в плановете на "червените" за Чорбаджийски

Обрат в плановете на "червените" за Чорбаджийски
Божидар Чорбаджийски и годеницата му подлудиха социалните мрежи със забавно видео
Божидар Чорбаджийски и годеницата му подлудиха социалните мрежи със забавно видео

Кризата покрай коронавируса може да даде шанс на бранителя Божидар Чорбаджийски да остане в ЦСКА-София. Той изглеждаше сред сигурните напускащи през лятото, но извънредното положения променя ситуацията. А с оглед раздялата с испанеца Раул Албентоса, сега ЦСКА-София има нужда от състезател в сърцето на ариергарда.

В следващите мачове до края на сезона вероятно титуляри в центъра на отбраната ще са Пламен Гълъбов и Петър Занев, но не е изключено и Чорбаджийски да получи нов шанс за изява. Преди спирането на първенството той влизаше в групата, но така и не записа участие. Въпреки това, треньорът Милош Крушчич обясни, че е доволен от бранителя, който тренира добре и няма никакви забележки към него. 
Чорбаджийски винаги е бил сред играчите, които не правят проблеми и спазват дисциплина в заниманията и извън терена. Очакванията за неговото развитие обаче бяха по-високи. В продължение на два сезона и половина той получи доста шансове за изява, но през пролетта на 2019 година постепенно се превърна в резерва. Този процес стартира при Любо Пенев и продължи при Люпко Петрович и Крушчич. 

През миналата есен юношата на ЦСКА бе преотстъпен в Стяуа, но и там не успя да се наложи. Куриозно, той получи 2 червени картона в 3 шампионатни участия за румънците и записа един мач за купата. В началото на 2020-а Чорбаджийски се върна на "Армията", но оттогава само попадаше в групата, без да играе. 

"Тема Спорт"

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички