Полски коментатор: "Арена Армеец" е едно от местата, където съм се чувствал най-несигурен

Полски коментатор: "Арена Армеец" е едно от местата, където съм се чувствал най-несигурен

Един от водещите коментатори в Полша, където волейболът е определян за спорт №1, Томаш Сведровски даде обширно интервю за авторитетния SportoweFakty.wp.pl, в което засегна много теми и дори намеси в негативен смисъл България в тях. 60-годишният бивш волейболист, с чийто глас се идентифицират успехите на полския волейбол през последните година, сподели, че зала "Арена Армеец" в София е едно от местата, където се е чувствал най-несигурен по време на коментар на мач.

"Техеран определено е мястото, на което съм се чувствал най-несигурен по време на коментар. Не се съмнявам в това. Просто стигането ми до мястото за коментар беше чудо. Бях прикован към стола си. Дори ме заплашиха с юмруци. Тогава се уплаших. Не знам какво би станало, ако не беше намесата на полицията. След това седнах на мястото си и дишах малко по-спокойно, но този ирански ад нарастваше с всяка минута. Това беше първото ми посещение в Техеран", признава Сведровски.

"Арена Армеец в София е второто такова място. Полуфиналът на Световната лига  през 2012 година беше Полша-България. Спечелихме тази среща с 3:0. След като напуснах коментаторската си позиция, която беше разположена в самото дъно на залата, привържениците на домакините започнаха да хвърлят бутилки. Дори една пластмасова бутилка ме удари в главата. За щастие, без никакви последствия", споделя още коментаторът на Polsat Sport.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти