Вили Вуцов подкара Павел Колев: Не става за Левски

Левски се раздели с титуляр
Левски се раздели с титуляр
Бившият наставник Велислав Вуцов даде своя коментар за масовите оставки в Левски, които трябва да станат факт на 13 май, когато свършва извънредното положение в страната. По-рано през деня изпълнителният директор на "сините" Павел Колев обяви новината с предстоящите оставки.
Всички директори и треньори в Левски подават оставки
"Ако един ръководител не може да си изпълнява задълженията, най-нормалното е да си тръгне. Затова разбирам решението на Павел Колев да подаде оставка. По-добре е да си признае, че Левски е голяма хапка за неговата уста. Да не се обижда, но той няма потенциала за клуб като Левски", каза Вуцов пред "Гонг".

"Ивайло Петков? Нямам нищо лично срещу него, но с нищо не ме убеди, че е полезен за клуба. Не видях нищо позитвино от присъствието му на "Герена". По негово време бяха привлеченеи доста спорни играчи. Ще дам пример с Дени Алар - оказа се контузен, не знам как е минал медицинските тестове, за приноса му към отбора няма да коментирам.

Ами Мазурек, Каргас, Нашименто - нивото не им е за Левски. Като изключим Ейолфсон и Паулиньо, другите не се са по-добри от българските играчи, а се очаква те да правят разликата", добави Вили.

Още от БГ Футбол

Виж всички