Меджик Джонсън: Коби идолизираше Майкъл по начин, различен от всеки друг

Меджик Джонсън: Коби идолизираше Майкъл по начин, различен от всеки друг

"В любяща памет на Коби Брайънт" - така ще започне петият епизод от документалния филм "Последният танц" тази нощ, който ще покаже връзката между Коби и Майкъл Джордан. Легендата на ЛА Лейкърс Меджик Джонсън говори пред Yahoo Sports за предстоящия епизод.

"Това ще означава много за огромен брой хора, особено в Лос Анджелис, както и за феновете на Коби. Те ще се нуждаят от това. На никого не му е минало от случилото се. Това ще означава нещо за тях и за всички нас, които сме фенове на Коби и Лейкърс."

"Бихте могли да видите началото на тази специална връзка, която започваше да се формира тогава. Коби уважаваше момчетата, но бе съвсем различно с Джордан. Той идолизираше Майкъл по начин, различен от всеки друг."

Епизодът ще насочи вниманието на аудиторията върху първото участие на Коби Брайънт в "Мача на звездите" през 1998 г. - "Беше нещо като: "Човече, опитвам се да бъда като теб, но също така искам да ти покажа какво мога в този "Мач на звездите". Обожавам факта, че бях там и станах свидетел на случилото се, както аз и Лари (Бърд) станахме свидетели на случилото се по време на Олимпиадата през 1992 г. Тогава предадохме щафетата на Майкъл. Някои неща просто не можеш да ги забравиш", добавя Меджик.

"Коби нямаше много приятели, но намери такъв в Майкъл. Мисля, че те биха могли да си говорят за толкова много неща, че никой не може да стигне нивото им. Коби знаеше, че Майкъл наистина се интересува от него, както и обратното. 

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти