Рен няма да пусне големия си талант в Реал

Рен няма да пусне големия си талант в Реал

Рен няма намерение да пусне 17-годишния Едуардо Камавинга в Реал Мадрид това лято. Талантливият халф е следен зорко от испанския гранд, който има желание да го привлече при първа възможност.

След обявяването, че френското първенство няма да бъде доиграно поради пандемията от коронавируса, настоящото класиране се прие за крайно. Рен завърши на трето място, което означава, че ще играе в Шампионската лига следващия сезон.

"Приоритетът е да запазим отбора си, който демонстрира големия си талант през този фантастичен сезон. Трябва да сме умни на трансферния пазар, за да подобрим отбора и да направим всичко възможно преодолеем квалификациония кръг", коментира президентът на френския клуб Никола Холвек.

Рен е собственост на семейство Пино, което притежава милиарди, и не е в трудно финансово положение, което да го накара да продава играчи. Желанието да бъде задържан Камавинга е огромно. Според някои бившият президент на клуба Оливие Летанг е бил уволнен, защото е започнал преговори с Реал Мадрид без да информира акционерите.

Цената на халфа най-вероятно ще започне от 50 милиона евро, но и те едва ли ще са достатъчни на този етап. Зинедин Зидан има голямо желание да го има в състава си още от следващия сезон.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички