Реджи Милър: Томас трябваше да е част от "Дрийм Тийм", но Джордан не позволи

Реджи Милър: Томас трябваше да е част от "Дрийм Тийм", но Джордан не позволи

Петкратният участник в "Мача на звездите" Реджи Милър нямаше проблем да отговори на въпроси, свързани с липсата на Айзея Томас в националния тим на САЩ от 1992 г., известен като "Дрийм Тийм". Милър отговори с "да" на въпрос на Дан Патрик за това дали Майкъл Джордан е бил основната причина Томас да не попадне в мечтания тим.

"Да. Айзея Томас трябваше да бъде част от "Дрийм Тийм". Хората питат кой трябва да бъде изваден от отбора за сметка на Томас. Ще кажа - Джон Стоктън, Клайд Дрекслър или Крисчън Лейтнър, един от тримата. Айзея трябваша да бъде част от този отбор заради това, което направи в лигата и репутацията му на шампион - спечели две шампионски титли. Той трябваше да е част от отбора", смята великият стрелец.

На въпрос дали фактически е било вярно това, че Томас не е бил извикан в отбора заради Джордан, Милър не беше особено сигурен в първоначалния си отговор - "Не бих го твърдял като факт, но това са неписаните правила, за които хората говорят. Не бих казал, че само Ем Джей го реши".

Тогавашният старши треньор на Детройт Пистънс Чък Дейли е бил избран да води "Дрийм Тийм", но това не е имало никакво значение при избора на играчи според Милър - "Това нямаше нищо общо с Чък Дейли, защото по онова време комисарят Дейвид Стърн избра играчите, които ще играят за националния отбор", казва Милър

Колаж: ClutchPoints

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти