"Sportal Open" под карантина с гост коментаторa от "Евроспорт" Николай Драгиев

Единственото българско предаване за тенис "Sportal Open" се завърна в ефира в условията на карантина. Този път не от студиото, а в онлайн видео разговор с един от най-популярните родни коментатори Николай Драгиев от "Евроспорт".

Темите на импровизираното издание са най-актуалните около тениса в условие на неяснота и пандемия. Кога реално можем да очакваме подновяване на сезона и възвръщане към нормална спортна обстановка, при положение че тенисът е обвързан с ежеседмични международни полети?

Има ли пропуски в предложението на Големите трима за финансово подпомагане на по-ниско ранкираните играчи? Какви са ползите от евентуално сливане на мъжкия и женския тур?

Кой ще бъде най-ощетен от карантината и може ли Григор Димитров и другите играчи от неговия ранг всъщност да се възползват от ситуацията и да прекратят доминацията на Федерер, Надал и Джокович.

Гледайте всички най-вълнуващи тенис двубои от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти