Кокала поиска унищожаване на Ковид-19 и футболна революция, даде своите предложения

Кокала поиска унищожаване на Ковид-19 и футболна революция, даде своите предложения

Бившият футболист и треньор на Левски Емил Велев даде интервю пред "Евима спорт", където призова за революция в българския футбол. Кокала даде своите предложения, с които нашите отбори отново да са страшилище в Европа.

"Да спазваме изискванията на карантината, повече работа в къщи, аеробика в домашни условия и унищожаване на короната с всякакъв вид препарат или течност, препоръчвам.

Трябва да отворим нова страница за българския футбол, изцяло отделяне на внимание на детско-юношеския футбол, 100% дотиране от държавата, стадионите изцяло да станат общински, въвеждане на строги ограничения за не български футболисти.  

Да се изгради структура от специалисти за организиране на първенствата и турнирите под шапката на областните градове, което значи тотална комуникация между структурите.

Апелирам към даване на шанс на опитни и знаещи хора в материята "футбол" да работят. Да се създадат определени критерии, на които тези хора да отговарят. Да могат да носят отговорност и достойнство, да са неопетнени от предишната действителност и корупция!

Да се поканят такива хора от сферата на футболния маркетинг и да бъдат бизнес насочени", коментира Кокала.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти