Левски обяви колко са събраните средства от продажбата на маски

Левски обяви колко са събраните средства от продажбата на маски

Отборът на Левски сподели, че кампанията за продаване на маски за момента е донесла на клуба 3706 лева в клубната хазна, по пътя към събирането на поредната вноска към НАП за месец май.

Ето и пълното изявление на клубната страница:

Кампанията #ВсичкиЗаЛевски продължава, като нашата поредна цел е събиране на вноската дължима от Клуба към НАП за месец май 2020.

“Националният клуб на привържениците на Левски”, влезе в партньорски взаимоотношения с български производител на предпазни средства за борба с пандемията. Фирма „Екотекс 1“ ООД произвежда матраци и домашен текстил. Във връзка с извънредното положение, фабриката шие висококачествени, памучни предпазни маски и защитни костюми за многократна употреба.

Искаме да ви информираме, че Екотекс пуска в производство памучни трислойни предпазни маски за многократна употреба, бродирани със свещеното за всички Левскари „Л“ и символите на кампанията.

За всяка една закупена от Вас предпазна маска, 2 лв. ще бъдат превеждани под формата на дарение в полза на кампанията #ВсичкиЗаЛевски.

До 15 април са продадени 1853 маски, като дарението в полза на „Левски“ е в размер на 3706 лв.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички