Ренан на прага на изхода от Лудогорец

Ренан на прага на изхода от Лудогорец

Бразилският вратар Ренан дос Сантос със сигурност ще напусне Лудогорец след края на сезона, съобщава "България Днес". Договорът на стража изтича, а той отказва да го поднови.
Последното предложение е отхвърлил преди разпускането на отбора заради спирането на първенството. Ренан не е доволен от статута си на резерва при шампионите. Той загуби титулярното си място след идването на Пламен Илиев в Разград в началото на миналата година.
В момента дори е трети избор на Павел Върба. Измести го Владислав Стоянов, който се върна на терена след дълго отсъствие заради тежка травма.Именно двамата българи се очертават като избраниците за вратари в Лудогорец идния сезон. На Стоянов ще бъде предложен нов договор, тъй като и неговият изтича. Не се очаква да има проблеми с предписването, въпреки че финансовите параметри в него са занижени.

Интерес към Ренан имат клубове от родината му и той най-вероятно ще се завърне в Бразилия през лятото. Преди време бе спряган и за трансфер във френската Лига 1, но на този етап това изглежда малко вероятно.

В момента стражът е в България. Той избра да остане в Разград, въпреки че чужденците в тима получиха разрешение да се приберат по родните си места. Той подържа форма със занимания в двора на блока, където живее. В ролята на негови треньори влизат жена му и двете им деца.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички