Феновете на Локомотив (Пловдив) зарадваха бивши и настоящи служители на клуба

Феновете на Локомотив (Пловдив) зарадваха бивши и настоящи служители на клуба

Феновете на Локомотив (Пловдив) зарадваха бивши и настоящи служители на клуба с подаръци.

82 Локомотив (Пловдив) - ЦСКА 1948

"В навечерието на Великден, Клубът на привържениците на Локомотив (Пловдив), от името на цялата черно-бяла общност, обърна специално внимание на онези хора от нашия любим клуб, които, макар и в сянка, на втори план, са неизменна част от него. Някои от тях остават верни на "черно-белите" в продължение на десетилетия. Това са те - хората на портала, служителите, които се грижат за терена, охраната на футболния комплекс, шофьорът, който съпровожда футболистите всеки мач. Всички те получиха по един тематичен черно-бял Великденски пакет.


Засвидетелствахме, че всички ние, публика, отбор, ръководство и тези служители, включително и бивши, сме едно цяло, едно семейство, което остава завинаги заедно.

Изказваме благодарност на доброволците от нежния пол, които се присъединиха към нашите традиционни акции за доставка на стоки от първа необходимост на възрастните, които са най-уязвими в тези трудни за целия свят дни. Тяхното участие направи нашата инициатива още по-красива! А за привържениците на Пловдивския любимец по време на доставките имаше специални изненади - фланелки и блузи с логото на фенклуба", пишат феновете.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички