Ивет Лалова: Искам, когато следващата година Олимпиадата в Токио бъде открита, хората да плачат от радост

Ивет Лалова:  Искам, когато следващата година Олимпиадата в Токио бъде открита, хората да плачат от радост

Най-бързата българка Ивет Лалова-Колио сподели нещо, което много я е наранило във връзка с пандемията от коронавирус.

Ивет: Събудих се с надежда
Ивет: Събудих се с надежда

"Това, което ме разплака в Италия, е когато родителите на мъжа ми плакаха заради всичко ужасно, случващото се на Апенините. Те живеят в Милано и не знаят защо се стигна до този страховит период.

Ще споделя нещо, което много ме нарани. Първият ми старт трябваше да бъде на 21 май в Рим, след който имаше предвидена аудиенция с папа Франциск, което за мен щеше да бъде много красив момент – чаках го с нетърпение", призна най-добрата българска спринтьорка пред „Нова телевизия“.

Ивет се върна назад във времето
Ивет се върна назад във времето

"В такива моменти е най-добре човек да си е вкъщи. Мога да съм близо до моите родители, защото прибирайки се от Тенерифе, бяхме в задължителна карантина и я спазвахме много стриктно", каза още Атлет №1 и Спортист №2 на България за 2019 година.

„На нас не ни трябва нищо конкретно за подготовка. Много пъти съм тичала по пътища, ливади, калища, така че, така е и сега. Всички се оправяме по някакъв начин и искаме да сме стриктни. Водим подготовка, защото за да се спре за дълго време е много тежко. За мен година повече работа не е нищо с този къртовски труд. 20 години съм в спорта, така че ми доставя удоволствие. На мен ми се иска в момента, които бъде открита Олимпиадата хората да плачат от радост, че сме победили", завърши Ивет Лалова.

Още от Лека атлетика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти