Солскяер: Може да се възползваме от силната си финансова позиция

Солскяер: Може да се възползваме от силната си финансова позиция

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че клубът работи по селекцията, докато футболът е спрял поради пандемията от коронавируса. Норвежецът смята, че "червените дяволи" ще са в силна позиция за предстоящия трансферен прозорец, тъй като клубът е добре финансово.

"Футболът ще се върне към нормалното си състояние в един момент и е важно да сме готови, когато това се случи. Искаме да сме най-добрите във всичко. Сега прекарваме повече време в дискутиране на играчи, планове, оценяваме от какво имаме нужда, анализираме мачове", сподели Солскяер.

"Кой знае как ще реагира трансферният пазар на това? Кои клубове ще трябва да продават играчи? Може да има ситуация, от която можеш да се възползваш. Знам, че ние в Ман Юнайтед сме един от най-големите, най-големият клуб, финансово сме добре. Сигурен съм, че когато нещата се нормализират, ще можем да направим сделките, които искаме", допълни той.

Мениджърът каза, че един от малкото плюсове на ситуацията е, че прекарва повече време със семейството си. Той отчете, че паузата ще даде възможност на Пол Погба и Маркъс Рашфорд да се възстановят от контузии, но допълни, че: "Всеки в първенството ще започне горе-долу на еднакво ниво".

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти