ЦСКА-София набеляза трансферните си цели

ЦСКА-София набеляза трансферните си цели
Занев: Правим тренировки по скайп, не изпадайте в паника
Занев: Правим тренировки по скайп, не изпадайте в паника

ЦСКА-София вече е набелязал първостепенните си трансферни цели през лятото, твърди "Меридиан Мач", като се позовава на сигурен източник от "Българска армия". "Червените" сменят политиката и се насочват към млади български попълнения, за да избягат от високите заплати на чужденците. Към днешна дата най-сериозен е интересът към трима играчи от Първа лига.
Процесите около базите на ЦСКА-София ще се забавят
Това са младите звезди на Черно море Виктор Попов и Мартин Минчев и талантът от Ботев Пловдив Станислав Шопов. От лагера на "червените" твърдят, че ще направят всичко възможно, за да ги вземат, ако не всичките - то поне един или двама. Трансферите ще се осъществят трудно, тъй като и тримата имат договори и ще трябва да се плаща за правата им. Очаква се в преговорите от ЦСКА-София да атакуват клубовете на тримата със солидни клаузи в договорите, според които бившите им отбори ще задържат двуцифрен процент от правата при евентуална бъдеща продажба.

Минчев беше основна цел и преди сезона, но до сделка не се стигна. Изданието твърди, че играчът имал интерес да премине на "Армията". Попов пък е отличен вариант за запълване на позицията на десния бек. Любопитното е, че звездата му изгря именно на "Българска армия" при победата на Черно море с 3:1 в началото на сезона.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички