Бразилски страсти в голямото дерби в Counter-Strike

Бразилски страсти в голямото дерби в Counter-Strike

Време е да обърнем сериозно внимание към финалните етапи на Ultimate Quaran-Team. Битката във FIFA 20 между Куинс Парк Рейнджърс и Фейенорд Esports e шанс за добра печалба. Победата за нидерландския гранд е при коефициент 1.80 в еfbet. Тимът залага изключително много на електронните спортове, а в последните години част от него бяха едни от най-добрите играчи. В днешната среща за „червено-белите“ ще играе Джими Донкерс, който е финалист от еWorld Cup 18. Срещу него ще се изправи Бенджи Ловел. Геймър, който няма абсолютно никакъв опит на големи събития.

Втората прогнoза е от ESL Pro League. Faze Clan ще трябва да търси задължителна победа срещу закъсалия тим на Virtus. Pro. Fazе загуби последните два мача, но показа добра игра. Днес те не би трябвало да имат проблеми срещу играчите на Virtus, които са в серия от четири поредни загуби във всички турнири. Крайният успех за Faze Clan e при коефициент 1.30 в efbet, а този мач изглежда наистина добра възможност.

Последната среща, на която ще обърнем внимание, е голямото дерби в бразилския Counter-Strike между MIBR и Furia Esports. Toва е най-чаканият мач от всички фенове на гейминга в Бразилия. Изключително непредвидима битка, която винаги носи големи емоции, но днес геймърите от Furia са фаворити. Те играят много по-стабилно, а и умеят по-добре да използват SG 553, което е най-силното оръжие в CS:GO към този момент. Крайният успех за тях е при коефициент 1.55 в efbet.

Източник: prognozi.efbet.com

Още от eSports

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти