Наинголан се страхува за жена си

Наинголан се страхува за жена си

Хлафът на Каляри Раджа Наинголан призна, че се страхува да не се зарази с коронавирус и да го предаде на съпругата си, която е болна от рак. Италия е най-засегнатата страна от пандемията от коронавирус, а Наинголан е особено чувствителен към темта заради състоянието на жена си Клаудия.

"Коронавирусът е голям проблем, мислим само за това. Надявам се всичко да отмине колкото се може по-бързо, защото имунната система на Клаудия все още е много слаба", сподели бившият белгийски национал.
"Сега, когато отивам да пазарувам, има риск да хвана вируса. Когато съм вкъщи, ме е страх да не предам вируса върху нея и трябва да съм много внимателен с нещата, които правя. Вече преминаваме през тежък период, а нещата се движат в правилната насока”, обясни Наинголан в интервю за Кет Кехофс - съпруга на нападателя на Наполи Дрис Мертенс.

"Футболът винаги е бил хоби за мен, а след това го направих моя професия. Опитвам се обаче да живея като нормалните хора – най-важното нещо за мен е да осигуря добро образование на децата си”, добави Нинджата.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички