Локо (ГО) отложи Общото събрание на клуба

Локо (ГО) отложи Общото събрание на клуба

Втородивизионният Локомотив (Горна Оряховица) съобщи на своите привърженици, че предвиденото Общо събрание на клуба, определено за 31 март, се отлага за неопределено време. Причината е разпространението на заразата с COVID-19 и предприетите извънредни мерки от държавните и общинските власти с цел предпазване на населението.

"Уважаеми привърженици на ОФК „Локомотив“ (ГО),

Както Ви е известно, от 13 март тази година са в сила извънредни мерки, предприети от държавните и общинските власти с цел предпазване на населението от разпространение на заразата с COVID-19. В тази връзка Ви уведомяваме, че Общото събрание на Сдружение „ОФК "Локомотив“ (ГО)", определено за 31 март 2020г., се отлага за неопределено време. Ръководството на клуба следи с повишено внимание развитието на ситуацията в страната и има ангажимент да определи нова дата веднага след отпадане на ограниченията, за което ще бъдете информирани своевременно и по надлежния ред, в съответствие с устава на дружеството.
Използваме възможността да пожелаем на всички здраве и упоритост в този труден период! Нека всички се придържаме към препоръките на компетентните органи и пазим себе си и околните, за да преминем възможно по-скоро през това изпитание!

От ръководството".

Още от БГ Футбол

Виж всички