Трансферът на Лукаку в Ювентус се провалил заради Дибала

Трансферът на Лукаку в Ювентус се провалил заради Дибала

Трансферът на Ромелу Лукаку в Ювентус, за който самият нападател говори преди няколко дни, се е провалил заради това, че "бианконерите" не успяха да се разделят с Пауло Дибала през миналото лято. Аржентинецът бе на крачка от Манчестър Юнайтед, а впоследствие и Тотнъм правеше опити да го привлече, но сделките се провалиха заради високите финансови изисквания на нападателя. В крайна сметка Дибала остана в Торино и се възползва максимално от този развой, а Лукаку премина в Интер и също възроди кариерата си. 

"Лукаку носи фланелката на Интер, а не тази на Ювентус само защото не се стигна до споразумение между Дибала и Манчестър Юнайтед. Юве направи и невъзможното, за да го привлече. Това беше най-добрият клуб за него по отношение на организация и трофеи. Ако Лукаку беше отишъл в Ювентус, щеше да направи много хора щастливи. 

Ромелу има голямо сърце и има нужда да бъде на място, на което се чувства обичан. Топлината, която му дадоха феновете на Интер, направи разликата. Това бе истинска промяна. Той се почувства обичан и веднага създаде връзка с феновете", заяви агентът на белгиеца Федерико Пасторело. 

Още от Футбол свят

Виж всички