MVP от 2017 г. събира "дрийм тим" на САЩ за Световната класика '21

MVP от 2017 г. събира "дрийм тим" на САЩ за Световната класика '21

Избраният за най-полезен играч (MVP) в Световната бейзболна класика '17 Маркъс Строман започна да "вербува" някои от най-големите звезди на играта да облекат фланелката на националния отбор на САЩ за следващото издание на шампионата на планетата – през 2021 г. В дни на социална изолация питчерът на Ню Йорк Метс поде инициативата си в интернет посредством виртуалните мрежи за комуникация.

Строман стартира кампанията си, обръщайки се в Инстаграм към Ерик Хосмър и Крисчън Йелич, с които заедно бяха част от шампионския отбор на "Тим USA" през 2017 г. След това 28-годишният стартер се прехвърли в Туитър, където отправи въпроса към куп знаменитости от МЛБ, включително Майк Траут, Муки Бетс, Коуди Белинджър, Тревър Стори, Пийт Алонсо, Аарън Джъдж, Нолан Аренадо, Бо Бишет...

След като в социалната мрежа заваляха положителни отговори, Строман не се поколеба да сложи етикета "дрийм тим" на своя проект. При оставаща по-малко от година до Световната класика '21 и в условията на тотален спортен и конкретно бейзболен застой феновете спокойно могат да помечтаят на какво наистина би бил способен подобен състав, събран в националния отбор на САЩ.

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти