Огнян Томов пред “Block Out”: Нефтохимик ще има още по-силен отбор през новия сезон (видео)

Президентът на шампиона Нефтохимик 2010 (Бургас) Огнян Томов бе гост във волейболното предаване “Block Out” на Sportal TV.
“Нефтохимик ще има още по-силен отбор през следващия сезон. Говорил съм с кмета на Бургас Димитър Николов, който ни потвърди, че тимът ни ще има подкрепата на Общината и през следващия сезон. Генералният ни спонсор Лукойл също в лицето на Валентин Златев гарантира, че продължаваме сътрудничеството ни. Още два сериозни наши спомоществователи също ще продължават да ни помагат”, заяви Огнян Томов във волейболното предаване “Block Out” на Sportal TV.
13 "Block Out" с гости Ники Желязков и Огнян Томов

“Говорим си редовно с Теодор Салпаров. Той пожелава успех на Нефтохимик в мачовете, ние му пожелаваме успех с Газпром-Югра (Сургут). Към момента не сме говорили за неговото завръщане в клуба от Бургас като играещ спортен директор и той ви го каза също преди няколко дни. След последните си силни двубои с екипа на тима от Сургут, то най-вероятно е той да продължи да играе в шампионата на Русия и през следващия сезон”, добави Огнян Томов.

Последвайте канала ни в

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти