Левски продаде 4500 колекционерски билета за дербито с Лудогорец

Левски продаде 4500 колекционерски билета за дербито с Лудогорец
Левски го направи! Това се случва за първи път в България
Левски го направи! Това се случва за първи път в България

Левски продаде 4500 колекционерски билета за мача с Лудогорец. Срещата е в събота, но ще се проведе при закрити врата. Поради тази причина от "Герена" пуснах талони за феновете, с които да бъде помогнато на клуба.
"Всики сектори са на една и също цена от 10 лева. Помагат ни, благодаря на феновете. Идеята дойде от самите привърженици. Ние се опитваме да ги слушаме. Когато една идея е добра, ние я превръщаме в реалност. Местата за ВИП-а свършиха още снощи.

Ако се продадат 10 000 билета, това са 100 000 лева. Има малка такса към провайдъра за билети. Но е страхотна помощ. Това се усеща от масажиста, до чистачката и до последния футболист. Призоваваме феновете.

26 Радостта на Левски след победата над Лудогорец

Ако може БФС да изготвя програмата за мачовете по-рано, за да може ние да планираме продажбите. Всеки един служител на клуба, отива и купува билети, артикули за свои близки. Имаме много идеи. Специалните шалове се разпродадоха много бързо.

Левски ще продава билети до края на първото полувреме на мача с Лудогорец. Целта е 17 000 билета да бъдат продадени", заяви тикет мениджъра на "сините" Милен Желев пред "Дарик".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти