Гледай на живо

Очаквайте в 11:00: Кой срещу кого в първия кръг на efbet Лига - жребий за новото първенство

Багата ще търси приключване на битката си на UFC 250

Багата ще търси приключване на битката си на UFC 250

Благой Иванов - Багата беше порязан от съдиите в последната си битка и ще се опита повече да не оставя нещата в техни ръце. Иванов ще се бие срещу Аугусто Сакай на UFC 250, което ще се проведе на 9 май в Сао Пауло, Бразилия. Багата идва след загуба с раздвоено решение от Дерик Люис в Ню Йорк през ноември миналата година и много хора вярват, че това трябваше да бъде победа за него. За съжаление съдиите дадоха победа на Дерик, като самият той не вярваше, че ще спечели.

За никого не е тайна, че съдиите удрят рамо на местните бойци и Благой си е взел поука. Сега той отново ще отиде на вражеска територия, за да се бие със Сакай, който е бразилец. Благой вярва, че пак ще го ощетят, ако се стигне до решение и планира да търси приключаване в срещата. Ето какво сподели нашето момче пред медиите по време на медийния ден на Dominance MMA, които го представляват:

"Мисля, че раздвоеното решение, с което ме победи Дерик Люис беше грешка на съдиите. Виждаме, че съдиите от бокса не стават в ММА. Бях малко ядосан на това решение, но сега съм фокусиран върху следващата битка. Точно сега нямам много опции пред себе си и трябва да приключа това момче, защото ще се бием в Сао Пауло, Бразилия. Трябва да го приключа, защото битката ще бъде в неговата родина", каза Багата.

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти