Хабиб към Тони: Очилатко, ще те изям в уличен бой

Хабиб към Тони: Очилатко, ще те изям в уличен бой

Хабиб Нурмагомедов е готов за своята защита на титлата, която ще се проведе през април в главната битка на UFC 249 в Бруклин. Негов опонент ще бъде бившият временен шампион Тони Фъргюсън. Това ще бъде 5-ти опит за битка между тях и двамата вече застанаха лице в лице преди битката. От UFC организираха пресконференция преди кантара за UFC 248, на която Хабиб и Тони отговаряха на въпроси от медиите.

Непобеденият шампион уважава Фъргюсън като боец, но не го харесва, защото бил фалшив и глупав. "The Eagle" смята, че ще успее да победи, но се притеснява, защото Тони бил на години и хората ще говорят, че е победил старец. Ето какво каза Хабиб към Тони по време на пресконферецията:

"Мисля, че Тони заслужава това и е истинско предизвикателство. Уважавам неговите умения. Той е добър боец, но хората не го харесват, защото е тъпак. Никой не го харесва. Вижте как изглежда като глупак. Уважавам уменията му и затова съм тук. Това е най-голямата битка за годината. Ще видим какво ще стане през април. Тук съм, защото искам да съм най-велик и затова трябва да го победя. Наслаждам се на битките с моите опоненти.

Сега с Тони ще бъде по-трудно. През април ще бъде голяма нощ за историята на категорията. Победителят ще е най-великият в историята. Вярвам в себе си и в моите умения. Само едно нещо ме натъжава, защото Тони е стар и хората ще говорят, че съм победил старец. 36 години не са добри за лека категория. Ще го размажа и хората ще казват, че съм победил възрастен боец. Ей, очилатко, ще те изям в уличен бой. Кой си ти?

Аз съм от планините и ще те изям. Вие не се биете по улиците в Америка. Кога си се бил на улицата? Тони е малък лъжец и не казва истината на хората. Той не е никакъв мексиканец. Аз съм от истинските планини, а той е фалшив мексиканец. Уважавам го като боец, но като човек мисля, че е загубил ума си. Тони ме ядосва, защото лъже, но не е в главата ми." 

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички