Етър в пълен състав срещу Арда

Етър в пълен състав срещу Арда

Етър приема Арда (Кърджали) с амбиции да продължи победната серия след внушителния успех с 6:2 като гост над Витоша. Мачът е в събота от 12:30 ч. на стадион “Ивайло”.

Съперникът е новият силно финансиран проект в елита и събра куп добри футболисти, но загуби последните си два мача и падна до 9-ото място. “Виолетовите” пък са десети и при победа ще намалят разликата само на 2 точки.

Старши треньорът Петко Петков призова да не се изпада в еуфория след гръмката последна победа. “Не бива да летим в облаците. Следващият ни съперник “Арда” разполага с финансови средства и направи солидна селекция. Това че не спечели първите си два мача, не означава, че няма класа. Има още много мачове, тепърва първенството ще се раздели на две половини, до последно ще има напрежение”, коментира наставникът, но не крие, че настроението сред играчите е много добро и са амбицирани за победа.

Абсолютно всички футболисти са здрави и на линия за мача. Отшумя контузията на Кольо Станев и той тренира стопроцентово, наказани играчи няма. Така Петко Петков има достатъчен избор за групата и за титулярите.

Билетите са по 8 лв. и ще бъдат пуснати в продажба днес от 15 до 18 ч. на касата до Спортния диспансер. В събота от 9:30 ч. ще се продават във фенмагазина, а от 10:30 ч. и на касата, както и от южната страна на стадион “Ивайло” за феновете на гостите. Календар на “Етър” за 2020 г. също има още в продажба, той е на цена 2 лв.

“Входовете на стадиона ще бъдат отворени за мача в 11 ч. Призоваваме отново гражданите в деня на мача да освободят паркинга пред стадиона”, коментира административният директор Страцимир Тинчев.

Още от БГ Футбол

Виж всички