Царско село се подсили с бразилец

Царско село се подсили с бразилец

Царско село привлече нов бразилски защитник. 27-годишният Лео Фиораванти подписа договор с клуба и ще бъде на разположение на Никола Спасов за предстоящото гостуване на Черно море. Играчът притежава португалски паспорт, а пълното му име е Леонардо Савичиус Раймундо Фиораванти. Той е висок 193 см и играе на позицията централен бранител.

За последно Фиораванти бе част от Португеза, който се състезава в бразилското ниво Паулиста А. Преди това футболистът е играл още за Трезе, Сао Бернардо, Трабаладоре, Рио Бранко, Монте Азул, PSTC и Брегантино. Фиораванти има им кратък опит в Европа. През сезон 2016/2017 е част от швейцарския Киасо.
Фиораванти бе представен от изпълнителния директор на клуба Иво Андреевски, който пожела успех на футболиста. "Радвам се, че успяхме да привлечем Лео. Убеден съм, че ще ни свърши работа. Вече се убедихме, че от Бразилия могат да дойдат добри футболисти. Имахме нужда от централен бранител заради контузиите на някои наши основни играчи", коментира Андреевски.

Царско село разполага с още двама централни защитници от Бразилия - Густаво Карбониери и Шарлестон, но и двамата са с травми, които не им позволяват да играят в момента.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти