24-годишна футболна съдийка пусна интимно видео с 61-годишен съдийски наблюдател

Турската футболна федерация отне моментално лиценза на една от най-атрактивните съдийки в южната ни съседка – Елиф Караарслан и на съдийския наблюдател Орхан Ердемир, след като в социалните мрежи се появи видео на двамата, на което се предполага, че те правят секс.

Видеото се появи преди дни в социалните мрежи. На него се вижда 24-годишната Карараслан, която снима в огледало, докато прави секс с 61-годишният Ердемир. Самата съдийка твърди, че става дума за фалшифицирано видео, което се появява, след като тя е критикувала Съдийската комисия в Турция.Елиф е една от най-атрактивните съдийки в Европа, въпреки че ръководи мачове от долните дивизии в Турция. Караарслан е родена през 2000 г., като малка започва да тренира футбол, но първо семейството ѝ не одобрява, а след това идва и тежка контузия – скъсани кръстни връзки, след която тя слага край на кариерата си. Атрактивният ѝ външен вид кара запалянковците да я аплодират при всеки наряд. Наскоро тя получи дипломата си от университета Мармара в Истанбул.

Насочва се към съдийството и през 2020 г. получава лиценз да бъде помощник съдия в по-ниските нива на турския футбол. Елиф обаче е популярна с друго – със снимките си в Инстаграм, където има над 365 000 последователи. Орхан Ердемир пък е един от опитните съдии и наблюдатели в Турция. Той започва кариерата си през 1985 г., когато спира да бъде активен футболист. Той е ръководил 136 мача за 12 сезона в турската Суперлига, а през последните години работи като съдийски наблюдател.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти