Иновативен проект за турнирите в електронните спортове, дебютът ще е в CS2

Електронните спортове се развиват с изключително бързи темпове, а за тези резултати допринасят и куп специалисти, които правят и невъзможното, за да създадат иновативен и специален продукт за феновете на гейминга.

Българският основател на компанията Pocket Productions - Радко Димитров, която създава новаторския продукт, говори ексклузивно за неговите предимства и поле за креативно развитие в сферата както на професионалния гейминг, така и в тази на традиционните спортове. PP използва оптимизация на данните в електронните спортове и изкуствения интелект, с което се цели тотална промяна на създаването на максимално добро качество при отразяването и минимални усилия. Дебют на този продукт ще видим по време на женския турнир по CS2 - FemmeFury: Queens of the Server.

"Доброто качество на продукцията, което не изисква инвестиции, физическо пространство и е с възможност за разрастване за броени минути, може значително да намали разходите за събитията в областта на електронните спортове, на които сме свидетели днес. Създавайки нови възможности на пазара и дори подобрявайки интеграцията на онлайн събитията. Щастливи сме, че успяхме с много работа да стигнем до този момент”, заяви Димитров.

Още от eSports

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти