О'Съливън номер 1 и според феновете

Трикратният световен шампион Рони О'Съливън получи поредното признание в кариерата си, след като бе избран за играч на сезона от читателите на сайта worldsnooker.com. 32-годишният англичанин е получил най-много гласове в конкуренцията на големите си съперници Марк Селби, Стивън Магуайър, Шон Мърфи и Али Картър. Импулсивният и наскоро наказан от Световната професионална билярд и снукър асоциация заради сексуални намеци О'Съливън побърза да благодари на всичките си фенове за избора им.

"Благодаря на всички мои фенове за подкрепата им през изминалия сезон, казва Ракетата в официалното си обръщение. - Именно това ми помогна да вдигна трофеите от "Крусибъл" и Maplin Championship. Сезонът наистина бе фантастичен за мен и освен титлите направих три максимални брейка. Не помня да е имало друг такъв момент в кариерата ми и да и да съм играл толкова добре. Надявам се доброто ми представяне да продължи и през следващия сезон, за да мога да продължа да радвам всички почитатели на снукъра с атакуващия си стил на игра", завършва настоящия номер 1 в снукъра.

Ето и официалните резултати от класацията:1. Рони О'Съливън2. Марк Селби3. Али Картър4. Стивън Магуайър5. Шон Мърфи6. Марко Фу7. Уенбо Лян8. Стивън Хендри9. Джо Пери10. Матю Стивънс11. Майкъл Холт12. Райън Дей13. Марк Уилямс14. Доминик Дейл15. Кен Дохъри16. Питър Ебдън17. Марк Кинг

Още от Снукър

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти