Сервизите на BMW и MINI с програма за ремонти след природните бедствия

Сервизите на BMW и MINI в цялата страна въвеждат специална програма за ремонти свързани с влошените климатични условия през последните месеци. Програмата е в отговор на нарастналия брой непланирани и неотложни ремонти и има за цел да оптимизира процеса на възстановяване на последствията от природните бедствия. За целта сервизните центрове на BMW и MINI в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен и Русе въвеждат специална процедура за приемане и ремонт на пострадали автомобили, при която се отчита неотложността на ремонтните дейности и ускорява описването и остойностяването на щетите. Съкращава се срокът за доставка на най-използваните при възстановяването  части и компоненти. Наред с това, при необходимост, сервизите ще работят с удължено и гъвкаво работно време.

"През последните няколко месеца броят на непланирините и неотложни ремонти значително нарасна. Градушки и наводнения в цялата страна причиниха щети, които временно извеждат от движение десетки автомобили в цялата страна. В съчетание с летния период на интензивни пътувания това създава значителни неудобства на нашите клиенти. С програмата, която създадохме и осъществяваме заедно с нашите сервизни партньори, както и с цялостна концепция за сервизно обслужване, която включва мобилна грижа и осигуряване на заместващ автомобил се стремим да минимизираме последствията за нашите клиенти." - коментира Юрген Фишхабер, Мениджър Следпродажбено обслужване на BMW Group България.

BMW Group България и оторизираните сервизи на BMW следват твърд ангажимент за постигане на най-високо качество по отношение на грижата за автомобилите BMW и обслужването на клиенти. За целта се прилага последователна програма въвеждане, усъвършенстване и сертифициране на процеси и услуги, както и система за оценяване на обслужване на клиентите, която прозрачно представя мнението на клиентите за нивото на обслужване, чрез система за оценка основана на пет звезди.

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти