Хасково 2012 посреща Нефтохимик 2010 за последна проверка

Отборът на Хасково 2012 ще изиграе последната си контролна среща преди старта на шампионата, като ще се изправи срещу Нефтохимик 2010, а двубоят е насрочен за събота /10.10.2015г./ в спортна зала „Дружба” от 17:30 часа.

Към тима вече се присъедини и малийката Мея Тирера, която се класира на пето място на Африканската купа. Входът за всички баскеболни фенове е свободен, а за онези, които ще участват в благотворителната кампания за подпомагане на отбора, ще има томбола с 10 награди, от които една ще бъде специална.

Наградите ще бъдат връчени лично от малкия Никола Николов, който спечели сребърен и брознов медал от Световните летни игри на Спешък Олимпикс в Лос Анджелис това лято. От ръководството на клуба са приготвили изненада за малкия победител. За малките зрители в залата ще има лакомства, подсигурени от фен клуба на Хасково 2012.

Така за пореден път феновете показват своята любов към баскетбола, като техният последен жест бе и талистманът Уинър. Седем дни по-късно, сезонът за Хасково 2012 стартира отново в зала „Дружба”, като момичетата на Елана Станкова ще бъдат домакин на Монтана 2003.

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти