Роналдо опита да повтори шедьовъра си със задна ножица (видео)

Късно снощи се проведе 28-ото издание на “Мачът на сърцето”, в който участват футболни звезди, актьори, музиканти и телевизионни звезди. Целта на събитието е събирането на средства, като този път те ще бъдат предоставени на Фондацията в Пиемонт, насочена към борбата с рака, както и на Фондация Телетон. Срещата на “Алианц Стейдиъм” завърши при резултат 3:2 в полза на Шампиони в изследването, за който Кристиано Роналдо записа 24 минути.

Противниковият отбор бе ръководен от Масимилиано Алегри, а победителите бяха водени от треньорския тандем Мишел Платини и Джанлука Виали. Главен съдия на срещата бе шефът на съдиите в Италия Никола Рицоли.

В единия от отборите, носещ името Национален отбор на италианските певци, играеха Паоло Бели, Енрико Руджери, Нери Маркоре, Николо Фаби, Паоло Валези, Раул Бова, Бенджи и Деде, Брига, Биондо, Джанлуиджи Буфон, Боб Синклер, Пабло Освалдо, Хавиер Санети, Андреа Пирло, Джорджо Киелини, Алесандро Касило, Лигабу и други.

Капитан на Шампиони в изследването бе президентът на Ювентус Андреа Аниели, а на терена излязоха Себастиан Фетел, Шарл Леклер, синът на големия Михаел Шумахер - Мик, както и Павел Недвед и Франческо Тоти.

Любопитен момент бе опитът на Роналдо да повтори шедьовъра си със задна ножица в мача между Ювентус и Реал Мадрид, когато португалецът носеше екипа на “белия балет”. Този път обаче Роналдо не успя да отбележи акробатично, но пък се разписа след това след самостоятелен рейд.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти