Фюри: Продължавайте да си миете ръцете, мързеливци!

Един от най-колоритните боксьори в тежка категория - Тайсън Фюри, е и един от многото спортисти, които приеха борбата срещу коронавируса присърце.Веднага след като във Великобритания бяха въведени извънредни мерки, Циганския крал отправи видеопослание към сънародниците си.“Слушайте Борис (Джонсън)!”, гласеше призивът, с който Фюри помоли хората да останат по домовеге си и да не излизат без конкретна причина.Почти ежедневно боксьорът напомня да бъдем отговорни. С шеговит колаж в “Инстаграм” шампионът призова: “Продължавайте да си миете ръцете, мързеливци, важно е!”

За да разведрява своите последователи и фенове, той започна да организира тренировки на живо, към които дигитално може да се присъедини всеки. В тях се включва цялото семейство на Фюри, като съпругата му Парис също е изключително старателна.

Вчера двамата напомниха, че заниманията тази седмица започват всеки ден в точно 11:00 часа (българско време) в профила на Фюри в “Инстаграм”. Дори и да не тренирате с него шоуто е гарантирано! btvnovinite.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти