Митал уволнил Томов

Митал уволнил Томов

Митал е уволнил Александър Томов. Това твърди сайтът mediapool.bg в свой материал от вчера със заглавие "Станишев спря министъра си от сделка с Жеваго". В материала се допълва, че на този етап това е в сферата на слуховете, но те се засилват след вчерашните събития със стопирането на сделката с Жеваго.

Ето и какво се казва в материала:

В същото време изпълнителният директор на комбината Александър Томов, който по-рано през деня си призна, че е инициирал сделката с Жеваго със знанието на Митал, заяви, че ако до 22 часа във вторник продажбата не приключи, ръководството на компанията ще предприеме извънреден план за действие. Не стана ясно обаче какъв е този план, но в същото време се понесе слух, че Томов е уволнен.

В края на миналата седмица той обяви, че на 90 процента е приключила сделката с украинския предприемач. Прамод Митал, който също е в София, обаче в разговор с премиера Сергей Станишев е заявил, че се преговаря и с двама руски потенциални купувачи и още нищо не е сигурно.

 


БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ НА ЕДНО МЯСТО! 

 

 

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички