ЦСКА продава Велизар в Португалия след дербито

ЦСКА продава Велизар в Португалия след дербито

Ръководството на ЦСКА със сигурност ще продаде звездата на тима Велизар Димитров в португалски клуб през зимата, научи Sportal.bg. Шефовете на ”червените” пазят отбора в тайна, но преговорите са в много напреднала фаза и се очаква след дербито с Левски новината да бъде съобщена официално. Въпреки че наставникът на ”армейците” Стойчо Младенов не е съгласен да се раздели с най-добрия си футболист дори и при евентуален успех в дербито със ”сините”, който ще доведе до разлика от 11 точки в полза на ”армейците”, макар Левски да има мач по-малко. 28-годишният перничанин неведнъж е споделял, че обича ЦСКА, но е готов да премине в чуждестранен клуб.

В момента Димитров е изцяло концентриран за предстоящия сблъсък на ”Васил Левски”, като се надява да покаже най-доброто от себе си и да помогне на тима да спечели. Това би било перфектено сбогуване с публиката на тима. Освен това емисари на дадения клуб ще присъстват в ложата на националния стадион, за да следят изявите му.

Първоначално два са били клубовете от португалската "Bwin Суперлига", които искали да вземат червената "осмица", но впоследствие единият от двата тима е бил много по-настойчив и вече на 90% си осигурил играча от зимата.

През последната седмица и отбор от френската Лига 1 се свързал с ЦСКА, като представил готова оферта за Вили, но все още не е даден отговор от страна на 30-кратните шампиони.

Техническият директор на ЦСКА Емил Костадинов е набелязъл няколко класни футболисти, като има готовност да привличе поне двама от тях след продожбата на Велизар Димитров.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички