Христо Телкийски: Напускам Локомотив (Пловдив)

Христо Телкийски, един от най-опитните треньори в ДЮШ на Локомотив (Пловдив) изненадващо обяви пред Sportal.bg, че си тръгва от клуба. Той разкри и причините за решението си.

„За втори път напускам Локомотив (Пловдив) по време на управлението на Христо Крушарски. Първият беше след като с отбора на клуба U16 достигнахме до финал за купата на България, който загубихме нещастно от Левски (София) след два мачбола. Сега си тръгвам, защото не съм съгласен с наложените през последните два, три месеца финансовите критерии към водения от мен отбор U15. Благодаря за прекрасната съвместна работа на Димитър Палазов, директор на ДЮШ на Локомотив (Пловдив) и методиста Стоян Димитров. Мога да говоря много и все истината, но няма смисъл. Клубът винаги е над всичко и всички. Така е навсякъде в световния футбол. Взел съм решението си. Ще съсредоточа усилия в работата си като треньор на проекто-националния отбор U15 на България, като помощник на Ивайло Петров. Никога не съм живуркал в професията. Няма да го направя и сега. Каквото съм постигнал, е в резултат на много, много труд. Амбициран съм да продължа развитието си като треньор и съм готов да поема нови предизвикателства в професията“.

Следвай ни:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички