Вероятността Тен Хаг да остане начело на Ман Юнайтед става все по-голяма, остана само един кандидат

Вероятността Ерик тен Хаг да остане начело на Манчестър Юнайтед става все по-голяма в последните дни, информира английската преса. Ръководните фактори от “Инеос”, които поеха спортно-техническото управление на клуба през февруари, продължават да извършват своя преглед на изминалия сезон, както и работата на нидерландеца в последните две години. В последните дни се появиха информации, че са проведени срещи с някои от кандидатите за заместник на Тен Хаг в списъка, но след тях един по един те отпаднаха.

Бъдещето на Тен Хаг ще бъде решено тази седмица, името на Де Дзерби започва да се споменава все повече
Бъдещето на Тен Хаг ще бъде решено тази седмица, името на Де Дзерби започва да се споменава все повече

Сред спряганите присъстваха имената на Томас Тухел, Маурисио Почетино и Киърън Маккена, но те вече не са смятани за варианти. поради различни причини. Тухел дори е провел среща на четири очи със сър Джим Ратклиф, но двете страни са останали неудовлетворени от нейното протичане.

Тухел няма да поема Ман Юнайтед, взима си година почивка
Тухел няма да поема Ман Юнайтед, взима си година почивка

Повечето медии на Острова твърдят, че в момента от евентуалните заместници все още окончателно не е отпаднало името на Томас Франк от Бърнли. Все пак сякаш изглеждат малко вероятно от “Инеос” да се решат на стъпка да отстранят настоящия наставник, който донесе два трофея и общо три финала в последните два сезона, за да го заменят с треньор, който през изминалия сезон завърши на 15-ото място в класирането на Премиър лийг, а общо в кариерата си не е спечелил нито един трофей.

Въпреки това все пак изненади не са напълно изключени, което се потвърждава от един от най-достоверните журналисти на Албиона - Дейвид Орнстийн от “Атлетик”, който в интервю директно заяви: “Вече се отказах да правя прогнози какво ще стане.”

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Снимки: Gettyimages

Още от Футбол свят

Виж всички