Тартор на Сектор "Г" разкри каква е била причината за нахлуването на феновете по време на баража

Един от тарторите на агитката на ЦСКА Росен Петров разкри към кого е било насочено недоволството на феновете, след което се стигна до нахлуване на терена в баража за Европа между ЦСКА - София и ЦСКА 1948. Привържениците са били ядосани на част от чужденците в отбора, които са поставили определени условия на старши треньора Стамен Белчев.

Хаос и ужас! Феновете нахлуха и прекъснаха баража
Хаос и ужас! Феновете нахлуха и прекъснаха баража

“Изказваме пълен съпорт на новото управление на ЦСКА. Относно това, което се случи - крайно неприятна ситуация. Моето мнение, а и това на 90% от феновете на тима е, че това не беше насочено към новото ръководство на ЦСКА, а срещу едни футболисти наемници за ЦСКА, които взимат едни огромни заплати по 30 000 евро и нагоре, които имаха наглостта да поставят условия на старши треньора Стамен Белчев. Не искам да изкарвам неща от кухнята, като дойде време, има хора, които да отговорят на тези въпроси”, каза Петров.

Тарторът на сектор "Г" дойде за представянето на Стипич
Тарторът на сектор "Г" дойде за представянето на Стипич

“ЦСКА имаше едно махленско управление 8-9 години, да не казвам друго. Ние бяхме плътно зад него и изпихме много горчиви чаши. Ние сме доказали в годините нашата преданост, но когато нещата не се случват както трябва, реагираме. Онзи ден чашата на феновете преля. Осем години безхаберие, селяндурско управление, кърпене на парче, безвремие. Извинявам се на новото ръководство, че те ще берат негативите на това, но това, че се случи, показва, че ЦСКА е жив. Не адмирирам това, което се слчуи, но не го и зачерквам. Ние сме винаги отворени за разговори. В лицето на Сектор “Г” имате нашата пълна подкрепа. Ще дадем време и ще очакваме резултати, които подобават на ЦСКА”, заяви още Петров.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички